Informasjon

For hele familien

Omlidstranda er en lun og koselig campingplass hvor hele familien vil trives. Med flere langgrunne badestrender, lekeplasser, sommerhandel, minigolf, fotballbane og ikke minst de vakre omgivelsene.

Nærområdet

Omlidstranda Camping er en av Norges største campingplasser med en idyllisk plassering midt i mellom Helgeroa og Nevlunghavn. I både Nevlunghavn og Helgeroa finnes det flere fantastiske spise- og serveringssteder helt nede ved havet.

Aktiviteter

Omlidstranda Camping legger til rette for at hele familien skal trives godt. Campingen er omringet av fire langgrunne strender og flere lekeplasser for barn i alle aldre. Vi kan også smykke oss med minigolf og fotballbane. For de turglade menneskene har vi også fantastiske turomgivelser omgitt av rullestein, skog og sjø.

Plassoversikt

Med over 120 døgnplasser er det flere alternativer for de besøkende. Hva med en plass rett ved vannkanten, en asfaltert bobilplass eller kanskje en mer tilbaketrukket plassering?

Informasjon

Enten om det er ditt første opphold eller et av flere besøk, så ønsker vi at alle besøkende skal ha lest igjennom generell info. Her finner du alt fra åpningstider og priser til ordensreglement.

Sommerhandel

Omlidstranda Sommerhandel har et bredt vareutvalg som spenner over butikkbakte bakevarer, frukt og grønt fra lokale leverandører og alt annet en camper ønsker!

Transport

Det finnes flere muligheter å komme seg til og fra Omlidstranda Camping. Bussen fra togstasjonen i Larvik stopper like ved campingen. I tillegg finnes det ferger i Helgeroa som tar deg sjøveien over til Langesund.

Aktiviteter

Omlidstranda Camping legger til rette for at hele familien skal trives godt. Campingen er omringet av fire langgrunne strender og flere lekeplasser for barn i alle aldre.

Spisesteder

I både Nevlunghavn og Helgeroa finnes det flere fantastiske spise- og serveringssteder helt nede ved havet. Se de ulike mulighetene ved å trykke på knappen under.