Før ditt neste besøk

For hele familien

Omlidstranda er først og fremst en koselig campingplass hvor hele familien vil trives. Med flere langgrunne badestrender, lekeplasser, sommerhandel, minigolf, fotballbane og ikke minst de vakre omgivelsene.

Oversiktskart

For å raskt få et innblikk over området, har vi et oversiktskart som fremviser alle aktiviteter og plasseringer. Her får du også oversikt over områdene for døgnplasser.

Priser

Pris for overnatting er fordelt på plasseringen inne på området. Ønsker du å overnatte nærmest mulig stranden, eller ønsker du en lunere plassering lengre inn på området til en redusert pris?

Resepsjon

Enten om det er ditt første opphold eller et av flere besøk, så ønsker vi at alle besøkende skal ha lest igjennom generell info. Her finner du alt fra åpningstider og priser til ordensreglement.
Utsjekk: kl. 12.00
Innsjekk: kl. 13.00

Parkering

Det er beregnet en parkering ved hver enhet, ekstra bil og besøkende kan parkere på merket parkering.

Minigolf

Omlidstranda Camping i Larvik har en veldig flott 12-hulls Minigolfbane, som virkelig er verdt et besøk. Minigolfbanen egner seg like godt for store og små.

Galleri

Omlidstranda sin unike beliggenhet byr på ekte sommeridyll. Her kan du se bilder fra noen av våre vakreste områder og steder.

Alt text Norway

Booking

Omlidstranda sin unike beliggenhet byr på ekte sommeridyll, med blant annet fire sandstrender. Med moderne fasiliteter og over 120 døgnplasser, finnes det overnattingsmuligheter for enhver!

Nærområdet

Omlidstranda er en lun og koselig campingplass hvor hele familien vil trives. Med flere langgrunne badestrender, lekeplasser, sommerhandel, minigolf, fotballbane og ikke minst de vakre omgivelsene.